Referenser

Här nedan kan du läsa lite om vad andra som har lyssnat på Ann Hellenius tycker om hennes föreläsningar.  Alla föreläsningarna blir anpassade till ert evenemang, så ingen föreläsning är helt likt den andra..

Stort tack för senast; det var en mycket inspirerande föreläsning. Förutom själva kärnbudskapet i presentationen - som du lyfte fram på ett sant, relevant och intressant sätt, så vill jag framhålla hur lyckat ditt sätt var att hålla föreläsningen.

Ditt språkbruk - god intonation, otroligt artikulerad utan att låta konstlad. Din rörelse och fysiska engagemang och ditt allmänna uttryck - så bra taktfull och välbalanserad.

Sträck på dig och ta emot mina varmaste komplimanger för en mycket bra genomförd insats. Superpresentation.

ROBERT BREDBERG, KOMMUNDIREKTOR, ÅTVIDABERGS KOMMUN

Excellent PresentationI very much enjoyed Ann Hellenius talk and looked up some of the people and research she referred to, facinating.

JEANNA SUNDELIN, ASTRAZENECA

STORT TACK för din härliga energi och för att du delade med dig av din gedigna kunskap som verkligen fångade publiken! Vi fick en fantastiskt fin feedback under kvällen från samtliga vi pratade med och en stående kommentar var: ”Ann - vilken otroligt spännande och kunnig person - henne skulle vi vilja lyssna mer till!” Och jag kan bara hålla med – så roligt att ha dig med på vårt event och jag ser fram emot vidare diskussioner.

ÅSA EDNER, COUNTRY MANAGER, CHECK POINT SOFTWARE TECHNOLOGIES